fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

MIKLÓS HÁZ HOME Kft.

  • 1188 Budapest, Orgonafüzér u. 3.
  • Tel.: 20/953-5360
  • Mail: [email protected]
  • Adószám: 24925488-2-43
  • Miklós Zsolt
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

 

Cégünk 1990 óta van jelen az építőipari piacon. Fő tevékenységünk az energiahatékony könnyűszerkezetes házak kivitelezése.

Fontos számunkra a kivitelezések során a magas minőség biztosítása, minőségi anyagokból. Cégünknél kiemelt hangsúlyt kapnak a folyamatos fejlesztések, korrekt pontos ügymenet, és a kiszámíthatóság. Rugalmasan, célorientáltan oldjuk meg az építés során a feladatokat.

Célunk a mai energetikai igényeinek megfelelő, fenntartható, alacsony rezsiköltségű attraktív családi házak megalkotása.

Nem csupán típustervek alapján dolgozunk, hanem a megrendelő igénye szerint egyedi tervezést is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként, előtetők, teraszok, faszerkezetű garázsok, pergolák, kocsibeálló, készítését is biztosítani tudjuk. Igény esetén kertépítésben, esővíz elvezetés szakszerű kialakításában is tudunk segíteni.

A Kö.H.E. tagság által lehetőségünk nyílik többféle falrendszer igény szerinti megépítésére is, valamint a központi anyagbeszerzés is megkönnyíti munkánkat, és szakmai hátteret is nyújt számunkra.

Budapesti székhelyű cégünk 100km-es körzetében vállalunk munkákat.

Munkáink 90%-a generálkivitelezés.