fbpx

Készház és

könnyűszerkezetes ház

specialista

könnyűszerkezetes faház, készház 2008 óta

A KÖ.H.E. egy országos hatókörű, könnyűszerkezetes házépítő cégeket tömörítő szakmai szervezet, hazánkban a legnagyobb. De egy összetartó közösség is, azt mondják jó ide tartozni!
Kö.H.E. = Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete
Jelenleg 33 gazdasági társaság van a tagjaink között, ebből 27 vállalkozás foglalkozik kivitelezéssel. Megrendelőink 35 bevizsgált fal– és födémtípus közül választhatnak, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy egyedi, stílusos, pallórendszeres faházakat, gerendaházakat, könnyűszerkezetes– és készházakat, vagy rönkházakat építhessünk ügyfeleinknek.
Igény szerint, földszintes, tetőteres vagy emeletes épületek kivitelezését is tudjuk biztosítani!

Magyarországon egyedülálló, hogy a csoport tagjai egy speciális, mindenkire kiterjedő, egységes minőségbiztosítási rendszer alapján dolgoznak.

Központosított anyagbeszerzéssel, az Európai Unióban elérhető legkorszerűbb építőanyagok beépítésével biztosítjuk ügyfeleink számára a magas színvonalat és minőséget kivitelezéseinknél.

Könnyűszerkezetes ház, készház

Gazdasági társaság

Kivitelező cég

Bevizsgált fal- és födémrendszerek

Éves fenállás

Milyen típusú házat választhatok?

35 bevizsgált fal– és födémtípus közül választhatnak ügyfeleink, Igény szerint készház, pallórendszeres faház, gerenda ház, vagy rönkház szerkezetek közül.

Bővebben érdekelnek a könnyűszerkezetes faházak

Alappilléreink

Minőségi alapanyagok

Csoportunk tagjai az Európai Unióban megtalálható legmagasabb minőségű anyagokkal dolgoznak. Épületeink vázszerkezetei fenntartható forrásból származó, magas színvonalú vákuumszárított, hőkezelt faanyagokból készülnek.

Minőségi kivitelezés

Anyagbeszerzésünk központosított, ami biztosíték arra, hogy csak prémium minőségű alapanyagok épüljenek be könnyűszerkezetes- és készházainkba. Kivitelezésközi helyszíni ellenőrzések beiktatásával védjük ügyfeleink érdekeit.

Jogszerű építés

Hazánkban elsőként csoportunk felelt meg a ma már az egész Európai Unióban egységes és szigorú jogszabályi környezetnek. Ezzel megrendelőink biztonságban érezhetik magukat, hiszen rendelkezünk az ÉMI Nonprofit KFT. által összeállított vizsgálati dokumentációval és Tanúsítvánnyal is.

Kö.H.E. a készház specialista

Készházak, helyszínen összeállított könnyűszerkezetes házak Európai minőségben, szinte rezsimentesen, akár 100% -ban környezetbarát anyagokból.
Számít ez Önnek?
S szeretne egy új, Európai szintű készházban lakni?
Valósítsa meg álmát, költözzön egy új készházba, könnyűszerkezetes házba, s mi segítünk a megvalósításban.
Hogyan?
Tudunk adni Önnek sok-sok szaktudást, hozzáértést és lelkiismeretességet. S ehhez hozzátesszük Európa legkorszerűbb anyagait, s az eredmény nem maradhat el. Otthona a technológia Mercedese lesz, egy korszerű, környezetbarát készház, akár energiafogyasztás nélkül!
S ha kell egy kis támogatás a pénzügyekben, nincs baj, készházaink minden feltételnek megfelelnek a hitel– és a CSOK felvételéhez
A kamatmentes CSOK hitel kizárólag a 16/2016. (II. 10.) Kormányrendeletben meghatározott Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) igénybevételével együtt nyújtható, gyermeket nevelő, vagy gyermeket vállaló magánszemélyek részére.

Érdekességek a könnyűszerkezetes házakról és készházakról

Könnyűszerkezetes épületek létesítésének engedélyei

Könnyűszerkezetes épületek létesítésének engedélyei

Az ÉMI Nonprofit Kft.-hez -és hozzánk, a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületéhez (Kö.H.E.) is számtalan megkeresés érkezik építtetői, tervezői -és kivitelezői oldalról, amelyben a könnyűszerkezetes épületek szükséges „engedélyei” felől érdeklődnek. Az alábbi rövid,...

Mamahotelből könnyűszerkezetes készházba

Mamahotelből könnyűszerkezetes készházba

A cikk az index.hu portálon 2023.01.19. –én megjelent cikk alapján készült rövidített szerkesztett változat. Energiatakarékosabbak, gyorsabban elkészülnek, ráadásul olcsóbbak a hagyományos, téglaépítésű házaknál, azonban továbbra is kis szeletet hasítanak ki az...

Tévhit a készházakról

Tévhit a készházakról

Tévhit, hogy könnyen ég a favázas könnyűszerkezetes épület vagy készház. Ez odafigyelés kérdése, mikor kialakítjuk a fal rétegrendeket! Az akkreditált intézeteknél (Magyarországon az ÉMI Nonprofit KFT.) elvégzett vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a megfelelő...

Készház a Kö.H.E.-től

Készház a Kö.H.E.-től

Készházak, helyszínen összeállított könnyűszerkezetes házak Európai minőségben, szinte rezsimentesen, akár 100% -ban környezetbarát anyagokból.Számít ez Önnek?S szeretne egy új, Európai szintű készházban lakni?Valósítsa meg álmát, költözzön egy új készházba,...

Le kell bontani a házamat?

Le kell bontani a házamat?

Szervezetünket gyakran keresik meg azok a bajba jutott emberek, kiknek a könnyűszerkezetes háza nem jogszerűen épült fel, s veszélybe került a használatbavételi eljárás, vagy a bankok nem hitelezik meg az épülő házat, esetleg egy korábban így felépültet el akarnak...

„Mennyibe fog kerülni a házam?” – 6. rész – összegzés

„Mennyibe fog kerülni a házam?” – 6. rész – összegzés

Egy ház árát azonban több dolog is jelentősen befolyásolja. Összességében elmondhatjuk hogy az építendő ház árát befolyásolják a telek adottságai, az építendő ház tervezett műszaki paraméterei, és jelentős részben választásaink és igényszintünk. Ezért nehéz kérdés a...