fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

Ligno-Home Kft

  • 2071 Páty, Árnyas utca 1.
  • Tel.: 70/535-1768
  • Mail: [email protected]
  • Adószám: 25955309-2-13
  • Bóra Gábor
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre 2018 január 1-től jogosult.

Weboldal:

ligno-home.hu

Vállalkozásunk 2001-ben kezdte meg működését és 2007 évtől kizárólag könnyűszerkezetes épületek kivitelezésével foglalkozik. Vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig leendő házának megépítését.

Cégünk 2009 óta a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja, ami biztosítja megrendelőinket a jogszerű kivitelezésről, és egyben garanciát jelent a kiváló minőségre, mivel egy komplex minőségbiztosítási rendszer szerint dolgozunk.

Megoldást kerestünk, hogy a jogszabályi kereteknek megfelelően építhessünk könnyűszerkezetes házakat, és erre a legoptimálisabb megoldásnak, az éppen alakuló Kö.H.E. bizonyult.

Főként helyszínen szerelt házakat építünk, de lehetőség van nagypaneles készház építésére is cégünknél. Jellemzően generál kivitelezéssel foglalkozunk, de szerkezetépítést is vállalunk.

Házainknál jellemzően pallóvázas falrendszert, hagyományos tetőszerkezetet, valamint elektromos fűtésrendszert ajánlunk ügyfeleink részére, napelemes rendszerrel kiegészítve.

Tervezéstől a kivitelezésig állunk Ügyfeleink rendelkezésére továbbá kiegészítő szolgáltatásként vállalunk belsőépítészeti munkát, kocsibeálló, pergola és garázs építést is.

Pátyi székhelyünk 100 km-es körzetében vállalunk munkákat.