fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

Gerliczky Kft.

  • 2023 Dunabogdány,  Kiss utca 4.
  • Tel.: 70/772-7265
  • Mail.: [email protected]
  • Adószám: 25519000-2-13
  • Kapcsolattartó: Gerliczky Károly
  • Bera Tímea
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

Vállalkozásunk 2016 óta működik.  Készházakat építünk üzemi körülmények között, nagypaneles technológiával, előre gyártott elemekből. Mind időtálló, energia hatékony, korszerű szerkezet.

Minden tervet előre lemodellezünk 3D-ben, így minden apró részlet pontosan illeszkedik az építési folyamat során.  Az általunk készített épületek, favázas könnyűszerkezetes házak.

Az építés során szinte 100%-ban ökológiailag lebomló anyagokat használunk. A pára védelemre használt fólia  nem lebomló , csak újrahasznosítható, de ez kevesebb mint az épület 0,5%-a

Megrendelő központú szemléletmód jellemző ránk. Az ügyfeleink számára folyamatosan elérhetőek vagyunk, minden kérdésre válaszolunk. A Gerliczky Készházak a Mi otthonunk is, minden házat úgy készítünk, mintha a sajátunk lenne.

Működésünk kezdetétől K.Ö.H.E tagok vagyunk, így az alapoktól biztosítani tudtuk a jogszerű építési kereteket kivitelezéseinknél. Azóta is megbízható szakmai hátteret, beszállítói hálózatot biztosít a szervezet, cégünk működéséhez.

Országos szinten vállalunk munkákat, sőt Ausztriából, és Szlovákiából is vannak megkereséseink. Ügyfeleink jellemzően azok a fiatal, illetve középkorú családok, akik  a vidéki életstílust preferálják. Munkáink jelentős része, komplett generálkivitelezés  95%, illetve szerkezet építés, 5%. Megrendelőinket magas szakmai színvonalon, az ütemezést és a határidőket tartva szolgáljuk ki.

Cégünk a kivitelezésen kívül, a tervezést/szakági tervezést, belsőépítész munkákat, illetve házaink külső körletének kialakítását is igény szerint elvégzi.

Mi nem házakat építünk, Otthont teremtünk!