fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

FA-LAKÓ Kft.

  • 2100 Gödöllő, Jászóvár u. 79.
  • Tel.: +36 70 908 7414
  • Mail: [email protected]
  • Adószám: 12803312-2-13
  • Horváth Csaba
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult

Weboldal:

falako.hu

Cégünk 1997-ben kezdte meg tevékenységét, akkor még magánvállalkozásként. Az első gerendaházaink hazai tervezésűek voltak, és Székelyföldön kerültek gyártásra. 2002-ben, közel húsz éve, megalakítottuk a FA-LAKÓ KFT.-t., és létrehoztuk a saját gyártó üzemünket  Gödöllőn.

Jelenleg kispaneles technológiával készítjük házainkat, mert az üzemi gyártás  rendkívül pontos, gyors, költséghatékony, független az időjárástól, és bárhová szállítható. A ház lelke a kiváló minőségű alapanyag. 2014-től alkalmazzuk a KVH faanyagot, amit kifejezetten a könnyűszerkezetes házak gyártásához fejlesztettek ki.

Vállalkozásunk 2008-ban 13 kivitelező céggel együtt megalakította a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületét, a Kö.H.E.-t, mely nem csak a kiváló minőséget garantálja, de jogszerű keretet is biztosít munkánkhoz.

Célunk, hogy a hazai piacra jó minőségű, energiatakarékos házakat építsünk megfizethető áron. Az alapárba is közép- és felsőkategóriás termékeket építünk be, valamint az energiahatékonyság maximalizálását szeretnénk megvalósítani.

Házaink külső megjelenése lehet hagyományos – dörzsölt vagy kapart nemesvakolattal  – vagy lehet rönk, vagy gerenda megjelenésű, ami nagyszerű alternatíva a gerendaházak kedvelőinek.

Cégünk országszerte vállalja könnyűszerkezetes házak kivitelezését. Köszönjük ha megtisztel bizalmával, és velünk építteti fel otthonát!