fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

Durni pál e.v.

  • 2092 Budakeszi, Illatos utca 7.
  • Tel.: 30/900-4238
  • Mail: [email protected]
  • Adószám: 40734468-1-43
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

1989 óta dolgozom vállalkozóként. 2008-ban kezdtem el rönkházak építésével foglalkozni. 4 szakmával rendelkezem. Mindig is a minőségi munka híve voltam, számomra elsődleges fontosságú hogy az ügyfelem elégedett legyen. A megrendelőimmel harmonikus együttműködésre törekszem.

Egyedi kézi készítésű rönkházakat ALKOTOK limitált darabszámban sajátkezűleg. Életre szóló otthonokat teremtek. Rászánom a szükséges időt a minőségi munkára.

2013-tól vagyok Kö.H.E. tag. Csapatjátékosként gondolkodom, meggyőző érvek szóltak a KÖHE tagság mellett. Sok naprakész információt biztosít számomra a szervezet, szakmai kérdésekről tudunk a kollégákkal egyeztetni, biztosítva vannak a működésünk jogszerű keretei, és rendszeres képzéseken vehetünk részt.

Országszerte vannak munkáim, de határon kívüli munkákat is vállalok. Jellemzően szerkezetépítési munkáim vannak, de igény szerint ács, bádogos, tetőfedő, lakatos feladatokat is vállalok. 30 év kivitelezői tapasztalattal rendelkezem A kollégáim nagyon tapasztaltak és alaposak, hosszú ideje együtt dolgozunk.

Nálam az Ügyfél Egyedit és Minőséget kap. „Kötelezően” megtekintendő referenciákkal rendelkezem.