fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

DOBOKA Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.

  • 6800 Hódmezővásárhely, Fári utca 28.
  • Tel.: 62/242-924, 30/515-1324
  • Mail: [email protected]
  • Adószám: 24121536-2-06
  • Hársasi Tibor
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

2004-ben kezdtünk el könnyűszerkezetes házakkal foglalkozni. A kitűzött cél nem kevesebb volt, mint az, hogy jobb házakat építsünk, mint a piacon akkor általában jelen lévő cégek. Ennek érdekében, és a jogszerű építés kereteinek megteremtése miatt hoztam létre a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületét, amely könnyűszerkezetes házépítő cégeket tömörít, segítve őket az érdekérvényesítő képességük növelésében, az anyagbeszerzésben, új falrendszerek bevizsgálásában, kapcsolódó dokumentáció elkészítésében.

A szervezet szakmai fejlődésünkre is nagy hatással volt és van, hiszen tanulunk egymástól, képzést kapunk. Így biztosítva van a folyamatos szakmai fejlődés lehetősége, mind a technológiák, mind az új anyagok tekintetében.

Az ISO 9001 elemeire épülő minőségbiztosítási rendszer alapján dolgozunk.

Elsősorban nagypaneles készház gyártással foglalkozunk, de ha ezt a körülmények nem teszik lehetővé, esetenként helyszíni összeállítást is felvállalunk. Azonban az előre, üzembe legyártott nagypaneles technológia esetén a helyszíni szerelési munka jelentősen rövidebb ideig tart. Egy családi ház akár egy nap alatt felállítható, s ebben benne van a lelécezett tető is! Fontos azonban tudni, hogy nem a technológián múlik a minőség, hanem a lelkiismereten –és a hozzáértésen, s mi ezekben nem vagyunk híján!

Megrendelőinknek jó szívvel ajánlom a legkorszerűbb, 100%-ig környezetbarát faltípusunkat!

Szerkezetépítést és generál kivitelezést is vállalunk, területileg országosan működünk, de rendelkezünk teljes körű tervezői csapattal is.

Házaink kiemelkedően jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, az Európában megtalálható legmagasabb minőséget képviselő anyagokkal dolgozunk. Szerintem a 2004-ben kitűzött célt elértük!

Hársasi Tibor
ügyvezető