fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

Gaia Szíve Kft.

  • 6000 Kecskemét, Fáklya utca 8. 1. emelet 2.
  • Telefon: +3620 957 5288
  • Mail: toth.sandor@gaiaszive.hu
  • Adószám: 24768005203
  • Tóth Sándor
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

Minőségi alapanyagok, környezettudatos technológiák, több évtizedes építőipari tapasztalat. A Gaia Szíve Kft. kecskeméti székhellyel működik. Több mint 20 éve építek hagyományos (tégla) és könnyűszerkezetes házakat. Megbízóim bizalmát a gyors, pontos kivitelezésnek köszönhetem. Ennek következtében vállalkozásaimat évről-évre kiegyensúlyozottan tudom működtetni, fejleszteni. Ma már több, mint 80 fős alvállalkozói csapattal dolgozom együtt; a generálkivitelezői megbízások mellett saját beruházásokat, saját projekt tevékenységeket folytatok. 

Több mintaházzal is rendelkezem, melyek értékes ötletekkel szolgálhatnak ügyfeleim számára, a belső terek kialakításában, a színek, burkolatok kiválasztásában. Illetve mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretű és kialakítású otthont is típusházaim közül. Egyedi kivitelezéseim minden igény megvalósítására lehetőséget nyújtanak.

Mindent megteszek azért, hogy az Ön elképzeléseinek megfelelően megépítsem álmai otthonát.

Szerkezetileg elsősorban pallóvázas könnyűszerkezetes házakat építek. Ezek a házak vannak legközelebb külső megjelenésüket tekintve a téglaházakhoz, miközben tartalmazzák a könnyűszerkezetes építési rendszer összes pozitívumát, előnyét.

A Kö.H.E. tagság több előnnyel is jár vállalkozásom részére, ilyenek a szakmai háttértámogatás biztosítása, a központi anyagbeszerzés, szakmai képzéseken való részvétel lehetősége.

Az ingatlanfejlesztéssel és generálkivitelezéssel foglalkozó Gaia Szíve Kft. szoros együttműködésben dolgozik a Gaia Otthon Kft.-vel – ami többek között a Gaia Szíve Kft. által épített ingatlanok értékesítésével foglalkozik.

Tóth Sándor
Gaia Szíve Kft. ügyvezetője