fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

Fesető János e.v. (FessHáz)

  • 4220 Hajdúböszörmény, Görgey Artúr utca 37.
  • Tel.: 30/246-8784
  • Mail.: fesetojanos@gmail.com
  • Adószám: 65606274-2-29
    A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

Weboldal:

http://fesshaz.hu

Cégünk 30 éve van jelen a faiparban. Kezdetben fa nyílászárókat gyártottunk. 2008-ban építettük az első favázas könnyűszerkezetes házunkat. Eleinte csak szerkezetkész munkákat vállaltunk, de folyamatosan fejlődtünk, és ma már generálkivitelezőként is tevékenykedünk. Összeszokott kivitelező csapattal dolgozunk. A megrendelők minden egyedi elképzelését igyekszünk teljesíteni az építés során.
A házakat hossztoldott-ragasztott faanyagból építjük, és saját gyártású fa nyílászáróinkat építjük be. Az asztalos munkákat kivétel nélkül biztosítani tudjuk, akár dekor falpanelről, akár belső nyílászárókról legyen szó. 
Hajdúböszörményi székhelyünk 100 km-es körzetében vállalunk munkákat. Családi házainkat már úgy építjük, hogy a 2021-es energetikai szabályzásnak megfelelnek.
Preferáljuk a megújuló energia használatát. Házaink napelemes rendszerrel készülnek, mely kedvező fenntarthatóságot biztosít.
Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem irányában, ezt a gondolkodásmódot közvetítjük a megrendelőink felé is. A Kö.H.E. tagság sok szempontból kedvező vállalkozásunk számára, ezek a jogszerű építési feltételek, rendszeres szakmai képzések, szakmai konzultációs lehetőség és minőségi alapanyag beszerzési források.