fbpx

Rólunk

2008  óta

A KÖ.H.E. egy országos hatókörű, könnyűszerkezetes házépítő cégeket tömörítő szakmai szervezet, hazánkban a legnagyobb. De egy összetartó közösség is, azt mondják jó ide tartozni!
Kö.H.E. = Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete
Jelenleg 33 gazdasági társaság van a tagjaink között, ebből 27 vállalkozás foglalkozik kivitelezéssel. Megrendelőink 15 bevizsgált fal –és födémtípus közül választhatnak, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy egyedi, stílusos, pallórendszeres faházakat, gerenda házakat, könnyűszerkezetes –és készházakat, vagy rönkházakat építhessünk ügyfeleinknek.
Igény szerint, földszintes, tetőteres vagy emeletes épületek kivitelezését is tudjuk biztosítani!

Magyarországon egyedülálló, hogy a csoport tagjai egy speciális, mindenkire kiterjedő, egységes minőségbiztosítási rendszer alapján dolgoznak.

Központosított anyagbeszerzéssel, az Európai Unióban elérhető legkorszerűbb építőanyagok beépítésével biztosítjuk ügyfeleink számára a magas színvonalat –és minőséget kivitelezéseinknél.

Gazdasági társaság

Kivitelező cég

Bevizsgált fal- és födémrendszerek

Éves fenállás

Milyen típusú házat választhatok?

15 bevizsgált fal –és födémtípus közül választhatnak ügyfeleink, Igény szerint készház, pallórendszeres faház, gerenda ház, vagy rönkház szerkezetek közül.

Bővebben érdekelne a téma

Alappilléreink

Minőségi alapanyagok

Csoportunk tagjai az Európai Unióban megtalálható legmagasabb minőségű anyagokkal dolgoznak. Épületeink vázszerkezetei fenntartható forrásból származó, magas színvonalú vákuumszárított, hőkezelt faanyagokból készülnek.

Minőségi kivitelezés

Anyagbeszerzésünk központosított, ami biztosíték arra, hogy csak prémium minőségű alapanyagok épüljenek be épületeinkbe. Kivitelezésközi helyszíni ellenőrzések beiktatásával védjük ügyfeleink érdekeit.

Jogszerű építés

Hazánkban elsőként csoportunk felelt meg a ma már az egész Európai Unióban egységes és szigorú jogszabályi környezetnek. Ezzel megrendelőink biztonságban érezhetik magukat, hiszen rendelkezünk az ÉMI Nonprofit KFT. által összeállított vizsgálati dokumentációval és Tanúsítvánnyal is.