fbpx

Könnyűszerkezetes házépítők egyesülete

Ha könnyűszerkezetes házat, rönkházat, gerendaházat vagy készházat szeretne építtetni,
Ön megérkezett.

Nálunk jó helyen jár!

Könnyűszerkezetes ház, rönkház

Mi is a KÖ.H.E.?

A KÖ.H.E. egy országos hatókörű, könnyűszerkezetes házépítő cégeket tömörítő szakmai szervezet, egyben egy összetartó közösség.
Kö.H.E. = Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete

 

Jelenleg 30 gazdasági társaság van a tagjaink között, ebből 23 vállalkozás foglalkozik kivitelezéssel. Megrendelőink 15 bevizsgált fal – és födémtípus közül választhatnak, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy egyedi, stílusos, pallórendszeres faházakat, gerenda házakat, vagy rönkházakat építhessünk ügyfeleinknek.
Igény szerint, földszintes, tetőteres vagy emeletes épületek kivitelezését is tudjuk biztosítani!

A Kö.H.E. Előnyei

Szakszerűség

Több évtizedes szakmai gyakorlat. Tagjaink könnyűszerkezetes épületek építésére specializálódott kivitelezők, rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken.

Környezettudatosság

Elsődleges fontosságú számunkra a környezettudatos gondolkozásmód. A
100%-ban környezetbarát elemekből összeállított faltípusunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Energiahatékonyság

Korszerű hőszigetelő rendszerek, 2021-es szigorított energetikai szabályozásnak is megfelelő falrendszerek, födémrendszerek.

Minőség

Összetett minőségbiztosítási rendszer, jogszerű kivitelezés, központi anyagbeszerzés, folyamatközi ellenőrzések.

Magyarországon egyedülálló, hogy a csoport tagjai egy speciális, mindenkire kiterjedő, egységes minőségbiztosítási rendszer alapján dolgoznak.

Központosított anyagbeszerzéssel, az Európai Unióban elérhető legkorszerűbb építőanyagok beépítésével biztosítjuk ügyfeleink számára a magas színvonalat –és minőséget kivitelezéseinknél.

A szervezetünk alappillérei

  • A legkorszerűbb építőanyagok, használata
  • A folyamatosan bővülő több évtizedes szakmai ismeret, tudás
  • A magas színvonalú minőségbiztosítási rendszer.
Együttesen biztosítják azt, hogy a szervezetünk tagjai által épített könnyűszerkezetes házak a legjobb ár-érték arányt képviselik Magyarországon!

Technológiák

Pallóvázas ház

Rönkház

Gerendaház

Készház

A jogszerű építés fontossága

A KÖ.H.E. hazánk legnagyobb szakmai szervezete, s jelentős szerepünk van abban, hogy ma már a könnyűszerkezetes házépítők döntő többsége jogszerűen kivitelez.

Mind a használatba vételnél, vagy egy ingatlanvásárlási hiteligénylésnél, mind pedig egy esetleges későbbi ingatlan eladásnál fontos szerepe van az építéshez szükséges tanúsítványok, engedélyek meglétének. Ezeket a KÖ.H.E. az építési folyamat során kivétel nélkül biztosítja Önnek.

Alapanyagok

Az EU legmagasabb minőségi követelményeinek megfelelő beszállítói hálózatot építettünk ki. Közvetlen beszállítóink között van a Rigips, Isover, Masterplast, Milesi, Visimpex, Remmers, JAF Holz, stb.

A legtöbb fa szerkezetünk, magas minőségű KVH (hossztoldott, ragasztott) faanyagból készül.

Friss híreink

„Mennyibe fog kerülni a házam?” – 6. rész – összegzés

„Mennyibe fog kerülni a házam?” – 6. rész – összegzés

Egy ház árát azonban több dolog is jelentősen befolyásolja. Összességében elmondhatjuk hogy az építendő ház árát befolyásolják a telek adottságai, az építendő ház tervezett műszaki paraméterei, és jelentős részben választásaink és igényszintünk. Ezért nehéz kérdés a...

“Mennyibe fog kerülni a házam?” – 5. rész – tetőszerkezet

“Mennyibe fog kerülni a házam?” – 5. rész – tetőszerkezet

Sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy leendő házuk „mennyiből fog kijönni”? Egy ház árát azonban több dolog is jelentősen befolyásolja. Az utolsóként érintett nagyobb tétel a tetőszerkezet. Itt beszélhetünk több féle verzióról is, például szeglemezes tetőszerkezet,...